Nagyon köszönöm! Akkor az ellátást folyosító szerv neve rublikához beírhatom az OEP-et, ha a munkahelyem nem kifizetőhely igaz?
2018. márc. 26. 14:17
3/9 anonim válasza:
Hogy mi? Hova akarod ezt beírni? Csed igénylésnél nem kérdezik ki folyósítja a csed-et...
2018. márc. 26. 16:01
4/9 anonim válasza:
CSED és GYED igénylőt a munkahelyen lehet már csak leadni! Ők továbbítják elektronikusan.
2018. márc. 26. 16:32
5/9 anonim válasza:
És igen hová akarod te ezt beírni, a mostani igénylést sehová nem kell beírni rajta! Írd meg az igénylő hányas pontjáról beszélsz mert valami hibádzik.
2018. márc. 26. 16:33
6/9 anonim válasza:
Munkahelyedre mert csak ők továbbithatják elektronikusan már lassan 1 ève plusz kell nekik hozzá foglalkoztatói igazolast kiállitani. De ahogy irták rosszul töltöd ki ohy nem lesz jó.
2018. márc. 26. 17:30
7/9 A kérdező kommentje:
De jó, már feladtam a levelet az OEP-nek.
Akkor most mit tudok tenni?
Jelenleg GYED-en vagyok 2018.04.11-ig. Direkt megkérdeztem egy könyvelőt, hogy akkor most a munkáltatón keresztül kell ismét megigényelnem a CSED-et? (Sajnos a munkáltatómmal nem túl szépen váltunk el mikor tp-re mentem az elsővel, keresztbe is tett nekem) Azt mondta nem kell mivel GYED alatt születik/tett meg a második babám (02.24), és nem kifizető hely a munkahelyem sem. Csak töltsem le a CSED igénylő nyilatkozatot (csak CSED) és azt küldjem vissza.
Védőnőt is kérdeztem, de az még azt se tudta hova küldjem vissza.
Akkor most mit tudok tenni, ha már feladtam a levelet?
2018. márc. 26. 23:38
8/9 anonim válasza:
Ha van facebookod ajànlom neked a tb kisokos kismamàknak oldalt. 100% hogy jó infókat kapsz. Azt tudod tenni hogy kitöltöd újra, és leadod a mumkahelyen, de egyeztess olyannal, aki segít benne. Ezt az igénykést amúgy is elutasítanàk ha nincs jól kitöltve!
2018. márc. 27. 05:32
9/9 anonim válasza:
Eloszor is felfogjak szolitani a ceget hianypotlasra! Errol te is kapsz majd egy levelet.
Jobb esetben elfogadjak,ha a ceg megkuldi nekik a munkaltatoit,rosszabb esetben leszurjak a ceget,es kovetelik elektronikusan a dolgokat.
Ez tapasztalat,mivel a sajat cegunkbe en intezek ilyesmiket,mert a kedves konyvelo nem foglalkozik vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!