Mehetek táppénzre? Jogosult vagyok valamire szülés után?
3 gyerekes anya lètedre már ne is haragudj de nagyon tudatlan vagy...
Táppènzre a háziorvos tud venni a nőgyógyász javaslata alapján. Menj el hozzá, beszèld meg hogy egyáltalán ezzel kiir-e. Ha igen a javaslattal elcsattogsz a háziorvoshoz aki felvesz táppènzre. Ezt RÖGTÖN meg kellett volna tenned, nem is értem mit gondoltál, sose hallottál még táppènzről? A többi időre maximum szabit kérhetsz, de mivel előre kell jelezni ès te csak 7 nappal rendelkezel az èves szabidból csak a munkáltatód jóindulatában bízhatsz. Ezen kívül ahogy irta az előttem válaszoló többheti! igazolatlan távollét miatt simán azonnal felmondhatnak, ès az ellen nem vèd meg a terhessèg. Nem is èrtem mit gondoltál...
Ha nem sikerül elintèzned akkor könnyen járhatsz úgy hogy csak gyes fog járni, bár amennyire fogalmad sincs semmiről szerinten eddig se járt több a gyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!