Vállalkozóként mennyit kapok egy baba után?
Sziasztok, próbáltam neten utánna nézni dr annyi mindent írnak, hátha van itt aki tudja.
Kisvállalkozásom van, havi 50.000 a járulékom. Ez után kapom majd vagy a bevétel után?
Mennyi pontosan az összeg?
Koszonom a válaszokat, kérném senki ne szóljon le, azért kérdezek mert nem tudom.
Utolsóval értek egyet. Sok könyvelő "csak" könyvel, de a részletekben elveszik.
Én azt tanácsolnám, hogy keress egy olyan könyvelőt, aki ért is tb-hez is vagy egy jó tb tanácsadót, aki tudja a részleteket ebben (mert sajnos sok helyen van tb tanácsadó is, aki szintén nem sok tudással rendelkezik :( - tapasztalat). Mindenképp olyat keress, aki többféle alternatívát is fel tud neked vázolni és "garanciát" vállal arra amit mond, leír és ha esetleg valamelyik szerv (OEP, NAV stb) nem értené mit akarsz ő simán elmondja milyen törvényekre, rendeletekre kell hivatkozni. Egy ilyen ember aranyat ér, mert a többszörösét tudja neked bevételként megadni, mint amennyibe a tanácsadás kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!