Anyukák! Nektek mennyi a bevételetek így hogy otthon vagytok a babával?
Figyelt kérdés
(A kérdést csupán a kíváncsiság szülte, ha nem akarsz nem kell válaszolni és felvágni sem akarok semmivel!)2018. febr. 23. 16:45
1/16 anonim válasza:
Max gyedet kapok, plusz a csp és az adókedvezmény.
Párom sokkal többet keres így most ő a családfenntartó. A pici előtt többet kerestem jóval, de megélünk ebből is tökéletesen.
2/16 anonim válasza:
3 gyerekünk van, a legkisebbel vagyok itthon. Én max. gyedet kapok és családit a 3 gyerekre. A férjem havi 350ezret keres, plusz a vállalkozásból kb évi 2,5_3 millió a bevételünk.
3/16 anonim válasza:
Max gyed, plusz családi, férjem 280 ezret keres plusz cafeteria, és vannak még földjeink, ebből olyan évi 3-4, de legrosszabb esetben 1 millió jön be évente.
4/16 anonim válasza:
Huu de jol keres mindenki!
Férjem 160 körül én pedig 120. Plusz a családi pótlék.kb 50 ezerrel kapunk kevesebbet
5/16 A kérdező kommentje:
Én 170.000 Ft csed-et kapok, + gyes, +gyed. A férjem nálam többet keres.
2018. febr. 23. 17:15
6/16 anonim válasza:
4es, szerintem mi nem keresünk olyan jól, persze nem panaszkodom, de azért nagyon sokan nálunk jóval többet keresnek. Én azt mondom megvan mindenünk, de extra dolgokra spórolnunk kell.
(3as voltam)
7/16 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak? :D
Mondjuk nem nélkülözünk,ami kell azt meg tudjuk venni!hónap végén sincs apró pénz számolás.... ;)
8/16 anonim válasza:
nekem 100 körül van a gyed és ennyi. a férjem fizetéséből élünk momentán.
10/16 anonim válasza:
max gyed, csp
(csedem netto 410 volt...sajnos csak pár hónapig kaptam azt és most váltotta a gyed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!