Otthon lévő anyukák. Ti mit csiáltok otthon, hogy plusz bevételetek legyen?
Sajnos az a baj, hogy nem találok sehol ilyen bedolgozásokat. Pedig mindig keresem. Sajnos nem beszélek jól idegen nyelven, épp csak megértetem magam.
Az administrációs munkákkal befürödtem sajnos, mind kamu volt.
Az utolsó ötlete nagyon leleményes!!! És ez magadtól jutott eszedbe? Mindig irigyeltem az ilyen ötletgazdag embereket!!
Megkérdezem majd anyukámat hátha van még valami címe a korábbi bedolgozós munkáiból. Vidéken laksz egyébként? Mert anyu igen, ott tudod sokan ismerik egymást, és ha valaki pl meséli, hogy hímzőket keres, akkor esélyes, hogy ismer a másik valakit, aki jól hímez. De nagyrészt ő is újságban találta a munkáit, sok átverés között akad ami mégsem az. De pénzt nem éri meg kockáztatni!
Én pl. eladom a saját holmijainkat (helyet csinálok az újaknak), ezen kívül az FLP üzletében dolgozunk a férjemmel, így már szépen kiegészült a kassza még egy fizuval.
De kedves kérdező, a dekoráció nem egy rossz ötlet, ha picit részletezed, hogy hogyan készíted, és hol élsz, pár reklámötlettel szívesen segítek (teljesen ingyen, de csak privátban), hogy jobban működjön.
Ex-marketinges anyuka
08:53 vagyok
Egy dolog fontos: ha pénzt kérnek tőled a felvilágosításért, tájékoztatásért, menekülj, mert le akarnak csak húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!