Munkanélkülibe mikor kell regisztrálnom?
Év elején megszűnt a munkaviszonyom, aztan kiderult hogy babat varok. Szeretnek majd kapni gyed-et de sok ismerosom azt mondta hogy akkor a szules pillanataban kell a munkanekuli kozpontnal regisztralva lennem, azonban masik ismerosom szerint a munkanelkuli kozpont nem fog honapokkal a kirugas utan bevenni, raadasul terhesen...
Mi ebbol az igazsag? Es ha kapok gyed-et akkor azt a tavalyi evem utan kapom vagy a munkanelkuli jaradek utan, mert azert nem mindegy az sem hiszen eleg nagy osszegkulonbsegrol lenne szo. Koszonom a hasznos infokat
Igen ez így van! Én személyszerint 25 eves vagyok es 20 eves korom óta dolgozom.
Szeptemberre vagyok kiírva a babóval. Tehát a szülést megelőző 2 év...Végig dolgoztam azalatt is. Tavaly egész évben ezen az egy helyen ahonnan most kirugtak, elotte mashol. De sosem volt kihagyás a munkahelyek között, ahogy eljottem valahonnan mar volt új egybol. Remelem kapok valamennyit :( most is jol jott volna:/ igazsagtalansag ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!