Az elmaradt Gyerektartásba, beleszámítják a rendszeres
gy. Tartást? Fizetem 2éve a megíteltet
Figyelt kérdés
Büntetőügy;26ft Gy.tartás helyett kevesebbet fizettem lett kb 100eft elmaradás!Bő 1,5év mire lesz tárgyalás!
Polgári ügy;20ft fizetek hivatalosan(Végzés is van),megálapodtunk ezt fizetem is 1,5éve..
Na most ez a 1,5év kompenzálhatja az elmaradásom?Mondhatják hogy fizetem rendesen,és nem kapok a büntetőügybe semmit...(közmunkát javasol az ügyész)Az ügyész nem tudta hogy mi polgári peres ügybe megeggyeztünk!!
Mégegy nagyon fontos dolog ha én beviszem az ügyésznek a csekkeket,akkor ö vissza vonhassa a vádat?Mert elvileg a 100ft miatt van vádemelés!!Azt hogy én azota mennyit fizettem,azt nem tudják!!Köszönöm nagyon a segítő emberek válaszát!!
2017. nov. 14. 17:09
1/9 anonim válasza:
Az, hogy azóta fizeted, nem ment fel az alól, hogy kifizesd az elmaradást.
A bíróság miért nem tud arról, hogy mennyit fizetsz? Utalod vagy személyesen adod át, esetleg csekken küldöd?
Csináld úgy, hogy írásos nyoma legyen, legalább egy kézzel írt átvételi elismervény.
2017. nov. 14. 18:00
2/9 A kérdező kommentje:
Az ügyész nem tudd róla,hogy mi polgári peres tárgyaláson megeggyeztünk,és igy küldte a bíróság felé a vádemelési javaslatát,a régi iratok alapján.Én kaptam papirt a biroságról,és küldtem is nekik hogy mi másik tárgyaláson megeggyeztünk,És elmondtaa volt élettársam hogy tartozásom nem áll fent feléje!!
2017. nov. 14. 18:17
3/9 A kérdező kommentje:
Csekken fizetem,tanultam már a jószándékbol odaadom,kézbe fizetek...stb dolgokbol!!Volt hogy a csillagos eget letagatta...hogy én adtam pénzt
2017. nov. 14. 18:20
4/9 anonim válasza:
Nem kompenzálja. Attól hogy azóta rendesen fizeted, a felhalmozott tartozás még megmarad. Fizesd azt is ki (ígyis úgyis ki kell) és akkor talán elkerülöd a komolyabb büntetést.
2017. nov. 24. 22:07
5/9 A kérdező kommentje:
És ha volt éllettársam jelzi az ügyésznek(levélbe vagy személyesen) hogy mondja vissza a vádat,mert megeggyeztünk?Akkor gondolom visszavonják?
2017. nov. 26. 08:59
6/9 A kérdező kommentje:
Vagyis vonja vissza a vádat..
2017. nov. 26. 09:00
7/9 anonim válasza:
De miben egyeztetek meg? Abban hogy fizeted ki az elmaradást? Mert itt most azon van a hangsúly, hogy azt a 100ezrt kell rendezned, a havonta esedékes tarzásdíjnak ehhez nincs köze.
2017. nov. 26. 10:19
8/9 A kérdező kommentje:
Abban eggyeztünk meg hogy nem kéri töllem az elmaradást,és ezt tudatja is az ügyésszel!Amiben mi megeggyeztünk,ahoz tarja magát,nem szeretnénk bíróságra járkálni,énse meg öse!
2017. nov. 26. 10:26
9/9 A kérdező kommentje:
Csak a havi gy.tartás meg ha tudok segítem öket iskola,ruha stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!