Akinek utalják a csedet már megkapta? Eddig mindig a családival jött.
Figyelt kérdés
2017. okt. 3. 07:35
1/11 anonim válasza:
A csedet/gyedet nem ugyan az utalja,mint a családit.Ha a munkahelyed a kifizetőhely,akkor akkor kapod,mikor a fizetéseket utalják,ha az OEP utal,akkor pedig ha jól emlékszem minden hónap 10.-e a határidő,
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. okt. 3. 08:22
3/11 anonim válasza:
Én neten kerestem rá az utalási időpontokra, ugyanis évre bontva publikus, hogy mikor utalják vagy postázzák.
Ebben a hónapban mai napon van mind a kettő. Csp nekem már megjött, de 100% hogy ma érkezik a CSED is.
4/11 anonim válasza:
Ha ma utalják,akkor az csak holnap lesz a számlán.
5/11 A kérdező kommentje:
Csp nekem is megjött, de a CSED nem. Pedig mindkettőt ma utalták elvileg..
2017. okt. 3. 16:22
6/11 anonim válasza:
A csp-t tegnap utalták,és ma lehetett levenni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, értem. Akkor nem jól írták a linkelt oldalon, ott a mai napra írják mindkettőt.
2017. okt. 3. 16:58
8/11 anonim válasza:
Az ilyen tájékoztató oldalakon mindig az utalás napja van feltűntetve,de az nem egyenlő azzal,hogy le is vehető.Utalás utáni reggel lehet hozzáférni a pénzhez.
9/11 A kérdező kommentje:
Én azt értem, csak a csp már a számlámon van, a csed meg nem. Mikor mindkettőt az oldal szerint ma utalták el.
2017. okt. 3. 17:11
10/11 anonim válasza:
A fő kérdésre még nem válaszoltál. Ki utálja neked a CSEDet?
Mi kifizetőnek vagyunk, holnap lesz bér utalás, akkor megy a CSED is.
Az előző cégnél hónap első munkanapján ment.
Tárgy hó 10-ig bőven belefér.
A családit és a GYEST az államkincstár utálja, ezek egy időben érkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!