Bogica0616 kérdése:
Hol tálalok információt, hogy mikor utalják a GYED-t? Van aki ma megkapta számlára?
Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 09:24
1/14 anonim válasza:
Ha a munkahelyed kifizetőhely,akkor kapod,mikor a fizetéseket utalják,ha az Oep-től kapod,akkor 5.-e és 10.-e között.
2/14 anonim válasza:
Én megkaptam ma, nekem a munkahely egyben kifizetőhely. Ha neked nem az, akkor minden hónap 10.-ig kell megkapnod.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem kifizetőhely, de mindig az első munkanapon utáltak és a masodig munkanapon megjött. Mi változott meg?
2017. febr. 3. 09:53
5/14 anonim válasza:
Minden hónap 10-ig az kapja meg, aki nem számlára kérte. Számlára elsején kell utalniuk, avagy adott hó első munkanapján.
6/14 anonim válasza:
Tévedtem. Fölhívtam őket, a GYED-et (a csp-kal ellentétben) 10-ig kell elutalniuk (az enyémet ma utalták és hétfőn kapom meg), eddig csak szerencsém volt, hogy mindig a hó második munkanapján megérkezett.
Szóval, kedves kérdező, szívás. :-(((
(Utolsó kettő válaszoló.)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Elég szívás, bár éhezni nem fogunk, de felújítanánk a lakást. Így kelett volna a pénz.
2017. febr. 3. 12:07
8/14 anonim válasza:
Én is most először nem kaptam meg legkésőbb hónap 2-ig...
Remélem hétfőn tényleg megjön, mert nagyon szükség lenne rá.
9/14 anonim válasza:
Ma 6.-a hétfő van és még én nem kaptam meg. Van aki megkapta ma?
10/14 anonim válasza:
én tegnap megkaptam, szerintem biztosan megkapod ma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!