GYED után munka szerződésmódosítással! Megteheti?
Sziasztok!
Teljesen el vagyok keseredve. Július védén töltötte a kislányom a 2 évet. Szeptember 1 től kerülök újra állományba tehet kezdem letölteni a 2 év szabadságát. 8 órás dolgozó voltam és vagyok határozatlan szerződéssel. A munkáltatóm a szabadságok letelte után 8ról 5órás dolgozóvá akar levenni... Tehetek valamit ez ellen?
Azt teheted ellene, hogy nem írod alá, ha neked nem megfelelő. Viszont mivel nem vagy már védett, elküldhet.
Gondold végig, hogy megtehetitek-e anyagilag, hogy nemet mondasz, van-e kilátásban más munka, vagy kibírjátok, ha neked csak a GYES lesz.
Ha egyik sem jó, akkor nincs más választásod, aláírod. :(
Köszönöm a válaszaitokat.
Igen a kevesebb pénz miatt vagyok kiborulva. Egy nagyon előnyös lakásvásárlási szerződés előtt állunk amitől kénytelenek leszünk elállni,ha leveszik az óráimat és ezzel a fizetésemet. Ilyen lehetőségünk nem lesz még egy...
Fiatal szülők vagyunk nem tervezett gyerkőccel egy albérletben és most úgy érzem megfosztanak minket annak lehetőségétől hogy egyről a kettőre juthassunk... Pedig már sínen voltunk, de most úgy tűnik jön a vonat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!