Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » 3 vagy több gyermekesek ki...

3 vagy több gyermekesek ki van közületek GYET-en? Milyen?

Figyelt kérdés
Ha van ismerős azt is írhatjátok.

2017. júl. 13. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Egészen tegnapig GYET-en voltam. Hogyhogy milyen?
2017. júl. 13. 21:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi most tervezzük csak, hogy a kicsi 3 éves kora után nem megyek vissza dolgozni. Minden érdekel ezzel kapcsoltban, milyen volt ez az időszak minden szempontból.
2017. júl. 13. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
2 éves volt a kicsi, amikor elkezdtem egy otthoni melót kettesben egy barátnőmmel. Mikor 3 lett, a barátnőm elment rendes állásba. Egyedül nem motivált a munka, a gyerekek sem voltak otthon egész nap, őszintén? Én unatkoztam az elmúlt 1 évben. Pár hete van rendes bejárós munkahelyem, mindenkinek jobb így.
2017. júl. 13. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Én két évet voltam itthon, de mellette egy 4 féléves képzésre jártam, levizsgáztam utána elmentem dolgozni 6 órába, még 6 hónap van a GYet- ből. Iskola mellett jó volt itthon + a mindennapi feladatok, de ahogy vége lett kevés volt a feladat, így mindjárt kerestem munkahelyet.
2017. júl. 14. 06:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Én február óta vagyok gyeten. A legkisebb most kezdi az ovit, a legnagyobb 7 éves, ő a sulit. A középső 6 éves, utolsó éve lesz az oviban. Heti 25 órában dolgozok mellette.
2017. júl. 14. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem dolgozom, jó pár éve itthon "ülök" . Pontosan mire vagy kíváncsi? Szívesen válaszolok.

2017. júl. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!