Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mikor számíthatok az ellátások...

Mikor számíthatok az ellátásokra, ha a héten adtam le a nyomtatványokat?

Figyelt kérdés
GYES-t, családi pótlékot és anyasági támogatást igényeltem. Mindet bankszámlára kértem. Tudom, hogy hosszú idő, mire megjönnek a határozatok, így az érdekelne, nagyjából mikor, melyikre számíthatok majd. Mielőtt bárki is nekem esne, nem azért tettem fel a kérdést, mert jajj, de sürgős, mikor jön már, pusztán csak érdekel, mert régebben mintha hallottam volna olyat, hogy 3 hónap mire elbírálják.
2017. júl. 13. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyasági támogatás és családi pótlék esetén 8 nap az elbírálási idő. Anyaságit utalják rögtön,nekem a pénz hamarabb érkezett mint a határozat. Családi pótléknál úgy tudom nincs hóközi utalás(de nem vagyok benne biztos,nálunk hiánypótlás kellett így még nem kaptunk) GYES-hez nem tudok hozzászólni 😊
2017. júl. 13. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A Kormányablaknál nem voltak valami segítőkészek, elintéztek annyival, hogy oda már nem mejek majd vissza reklamálni, mert ők továbbküldik a papírokat. Majd kapok postán értesítőt. Ha mégse, írjak levelet az illetékeseknek. Na mondom, az jó akkor...
2017. júl. 13. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem is mentem sorbaállni inkább,szülés utáni hangulatommal lehet valakit "megbántottam" volna,ha akadékoskodnak. 😂😂 Letöltöttem a nyomtatványokat és postán adtam fel. 😊
2017. júl. 13. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!