Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Nagyon megcsúsztam az igénylés...

Nagyon megcsúsztam az igénylések leadásával, nem lesz gond belőle?

Figyelt kérdés
Már 3 hetes a babám, de csak a héten tudom vinni a kormányablakhoz a nyomtatványokat. Sokat is voltunk a kórházban, aztán egyszerűen itthonról nem tudtam elszabadulni. GYES-t, családit és anyasági támogatást igénylek. Múlt hétre már kelteztem is a papírokat, csak nem tudtam elvinni (akkor meg pont zárva volt...). Nem lesz gond ebből? Ettől függetlenül a kisbabám születésének a napjától járni fog minden ugyanúgy?
2017. júl. 11. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
a 60 napba simán benne vagy (visszamenőleg) ,szóval nincs gond :) szülés napjától kapod
2017. júl. 11. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen jár. Én több, mint 1 hónap után jutottam oda és küldték gond nélkül.
2017. júl. 11. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ez írod. Én is így gondoltam, csak eszembe jutott, mi van, ha a leadás napjától fog csak járni, én meg itthon "ülök rajta"...
2017. júl. 11. 09:58
 4/5 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak is köszönöm, akkor nem idegeskedem rajta, holnap vagy holnapután tudok csak bemenni a papírokkal.
2017. júl. 11. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Visszamenőleg az igényléstől számítva 2 hónapra folyósítják, abban meg benne vagy bőven, nyugalom.
2017. júl. 11. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!