Családi adókedvezmény megint lemaradt, mit tudok csinálni?
Január óta zaklatom a munkáltatót emiatt. Azóta 2x adtam le személyesen az igénylést, az utóbbit áprilisban. Múlt hónapban rendben is volt a dolog. Erre most megint lemaradt. Mi lehet az oka, és vajon hányszor kell még vernem az asztalt, hogy ne szúrják el?
Van más is hasonló helyzetben?
Igen, a könyvelőt kell zaklatni ezzel.
Furi, hogy nem naprakész a könyvelő, és nem rögzíti, hogy ki milyen kedvezményt kér.
Bármilyen hihetetlen, de kapaszkodj:
IGEN. Bár nem így hívják, de a lényegen nem változtat szerintem. Mindkettővel volt szerencsém, az államkincstárossal is, mert korábban ott végezték, aztán átvette a munkáltató. Mindkettő hárított. A kincstáros, hogy a cég rosszul küldte el/nem küldte el, az új (a céges), hogy a kincstár rosszul adta át, de rendben lesz. Ez volt március-április... Mivel áprilisban sem kaptam meg, személyesen bementem újra, leadtam a papírt ÚJRA, májusban meg is kaptam. Most nem. És igen, probléma, hogy a 8-9 hónapos gyerekkel minden hónapban ki kell utaznom másfél órát oda, meg vissza is, hogy aztán újra elcsesszék.
Örülök, ha másnak nem számít az a 10-15ezer/hó, nekem igen.
2-es vagyok. 3-as, számomra nem furcsa, mert nálunk is fejetlenség van ezügyben :)
Főleg a kisebb cégekre ez nagyon jellemző körülöttem.. Egy multi nem hiszem, hogy szétszórt lenne.. De aztán kitudja..
Katasztrófa de nálunk is ilyen a helyzet :D egy sz#ros papírra(ami a kisgyermekes bérlethez kell) 2 azaz kettő hónapot vártam.... Miért foglalkoztatnak olyan embert aki nem tudja elvégezni rendesen a munkáját?én sem értem ezt!
Adobevallaskor igényeld vissza a kimaradt összeget és igen addig járj a nyakukra amíg meg nem csinálják rendesen!telefonon és e-mailbe is zaklathatod Őket!tudom hogy gyerekkel nehéz,de ha annyira kell muszáj utánajárni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!