Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Családi adókedvezmény megint...

Családi adókedvezmény megint lemaradt, mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Január óta zaklatom a munkáltatót emiatt. Azóta 2x adtam le személyesen az igénylést, az utóbbit áprilisban. Múlt hónapban rendben is volt a dolog. Erre most megint lemaradt. Mi lehet az oka, és vajon hányszor kell még vernem az asztalt, hogy ne szúrják el?

Van más is hasonló helyzetben?

2017. jún. 8. 10:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Konkrétan Jucikával, a bérszámfejtővel szoktál beszélni?? Ajh, miket művelhet még...
2017. jún. 8. 10:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Maximum következő adóbevallásnál te magad visszaigényled 1 összegben. Én is így tettem..
2017. jún. 8. 10:09
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen, a könyvelőt kell zaklatni ezzel.

Furi, hogy nem naprakész a könyvelő, és nem rögzíti, hogy ki milyen kedvezményt kér.

2017. jún. 8. 10:10
 4/16 A kérdező kommentje:

Bármilyen hihetetlen, de kapaszkodj:

IGEN. Bár nem így hívják, de a lényegen nem változtat szerintem. Mindkettővel volt szerencsém, az államkincstárossal is, mert korábban ott végezték, aztán átvette a munkáltató. Mindkettő hárított. A kincstáros, hogy a cég rosszul küldte el/nem küldte el, az új (a céges), hogy a kincstár rosszul adta át, de rendben lesz. Ez volt március-április... Mivel áprilisban sem kaptam meg, személyesen bementem újra, leadtam a papírt ÚJRA, májusban meg is kaptam. Most nem. És igen, probléma, hogy a 8-9 hónapos gyerekkel minden hónapban ki kell utaznom másfél órát oda, meg vissza is, hogy aztán újra elcsesszék.

Örülök, ha másnak nem számít az a 10-15ezer/hó, nekem igen.

2017. jún. 8. 10:13
 5/16 A kérdező kommentje:
Ez az 1.nek szólt.
2017. jún. 8. 10:14
 6/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. 3-as, számomra nem furcsa, mert nálunk is fejetlenség van ezügyben :)

Főleg a kisebb cégekre ez nagyon jellemző körülöttem.. Egy multi nem hiszem, hogy szétszórt lenne.. De aztán kitudja..

2017. jún. 8. 10:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Ez egy állami cég, országos. Nem multi, de nem is kis cégről van szó.
2017. jún. 8. 10:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Bele sem merek gondolni, egy táppént, hogy tud számfejteni. Hívd fel, te már mindent leadtál, mesélje már el, mi a probléma! Muszáj tamtamolni, mert csak így fog odafigyelni. :-(
2017. jún. 8. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Katasztrófa de nálunk is ilyen a helyzet :D egy sz#ros papírra(ami a kisgyermekes bérlethez kell) 2 azaz kettő hónapot vártam.... Miért foglalkoztatnak olyan embert aki nem tudja elvégezni rendesen a munkáját?én sem értem ezt!

Adobevallaskor igényeld vissza a kimaradt összeget és igen addig járj a nyakukra amíg meg nem csinálják rendesen!telefonon és e-mailbe is zaklathatod Őket!tudom hogy gyerekkel nehéz,de ha annyira kell muszáj utánajárni!

2017. jún. 8. 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
tényleg ilyenek a könyvelők... én a másik oldalon állok - az igazgató vagyok egy cégnél - és én intézem a bérek utalását is. Van egy kétgyermekes anyukánk, akinek rendre elcseszik a bérszámfejtést (míg érdekes módon, az enyémet nem). Odafigyelek rá külön, mert tudom, hogy gyerekek mellett minden forint számít, volt már, hogy hamarabb utaltam, mint hogy jöttek a bérpapírok (mert azon is az utolsó percig ülnek) én kifizettem neki a csk-t, a könyvelő meg nem számfejtette járulékra csak adóra... a fene se érti.
2017. jún. 8. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!