Mi a jelentősége annak, hogy az apa tartja e a gyerekkel a kapcsolatot gyt miatti per alatt? Miért kérdezik?
Figyelt kérdés
A "drága"apuka egyszer fogta magát és lelépett. Teljesen. Gyerekről addig érdeklődött csak, addig tartott kapcsolatot(neten és telefonon) míg a gyermekelhelyezési per tartott. De igazábol az sem hatná meg ha intézetbe kerülne.
Aztán eltűnt pár évre.törölt tel.szám stb.
Most a gyt miatti per indult, erre jelentkezik..képeket vár és hogy vagyunk stb
Tudom, hogy arra játszik, hogy bíróságon azt mondjam, tartja a gyerekkel a kapcsolatot.
De miért játszik erre.
Mekkora sulya van ennek?
Miért kérdez erről a bíróság?
Most igy pár év után hogy elkezd érdeklődni(mert ugye idézést kapott)legszívesebb nem is válaszolnék semmit neki.de az meg olyan lenne mintha én tiltanám el.
Ha lemegy ez a per is, 100%, hogy megint eltűnik.
2017. márc. 22. 21:20
1/1 anonim válasza:
A gyerektartás szempontjából ennek semmi jelentősége, az összeget a gyermek igényeihez és az apa keresetéhez igazítják, akár látogatja, akár nem. Ha ilyen lelépős fajta, akkor a tárgyláson én ragaszkodnék a fizetésből letiltáshoz, ennek akadálya sem lesz. Ha megkérdi a bíró, ettől függetlenül elmondhatod majd, hogy az elmúlt években semmilyen fronton nem érdeklődött a gyerek felöl és a kapscolatot is csak a tárgyalás kitűzése után vette fel veletek, de a gyerektartás iránti igényedet és az összeget ez nem befolyásolja semmiben, sőt, ha anno megállaptottak egy összeget, az emelkedhet a megváltozott körülményekhez igazodva. Te meg légy őszinte a bíróval, ne hagyd, hogy az exed manipuláljon és nyugodtan jelezd, hogy évekig felétek sem nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!