Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Jogosult leszek, ha az alábbia...

Jogosult leszek, ha az alábbiak szerint dolgozok?

Figyelt kérdés

2010 szeptember-2016 június egyetem

2016. aprilis 4. -2016. november 4. első munkahely

2016. november 7-től jelenlegi munkahely

Most kezdünk el próbálkozni, tehát a baba legkorábban is csak decemberben születne, a munkaviszonyom határozatlan idejű. Illetve táppénzre annyi időre mehetek ami ezen a munkahelyemen eltelt, vagy az összes munkaviszonyom szerinti időre?

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2017. márc. 5. 07:14
 1/1 anonim ***** válasza:
51%
Igazából mindegy a táppénz szempontjából mert 4 hónaood itt is megvan, a csedet 28 nappal előbb meg tudod kezdeni igy tuti meglesz ha még csak most kezdtek próbálkozni is. De én tuti várnék hogy legyn hova visszamenned, mert ha én munkáltató lennék és valaki néhány hónap után kibökné hogy terhes ráadásul az első adandó alkalommal elmegy táppénzre is biztos nem venném vissza. De te tudod mi fér bele.
2017. márc. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!