Apuka elmehet táppénzre a nagyobb gyerekkel, ha én itthon vagyok cseden a kicsivel?
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 08:15
1/11 anonim válasza:
El, ha a nagyobb 3 éven felüli és utána te már nem kapsz gyedet, gyest.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. márc. 4. 08:35
3/11 anonim válasza:
De miért kéne neki táppénzre mennie ha te otthon vagy?
4/11 anonim válasza:
Azért mert pici babával + beteg gyerekkel nagyon nehéz egyedül... (annyit kell vállalni, amennyivel elbírsz)
5/11 anonim válasza:
Hát akkor is pánzkiesés. Én elvagyok két beteggel is,mégha nehéz is.
6/11 anonim válasza:
5,
nem mindegy neked?
Egyébként kerülhet a nagy kórházba is, akkor is kell mellé szülő és anyuka nem viheti pluszban a kicsit.
De pusztán az is érthető ok a táppénzre, ha a kicsit akarják óvni, hogy nehogy elkapja és ezért kell két szülő otthonra.
Az egészség pedig minden pénzt megér. Aki nem hónapról hónapra él, simán megengedhet magának ennyi "bevételkiesést".
7/11 A kérdező kommentje:
Mert a nagy lányomnak tüszős mandulagyulladása van, ami eléggé fertőz... a pici meg még csak 5 hetes múlt.
2017. márc. 5. 06:14
8/11 anonim válasza:
doki függő 2 évesem otthon volt én korházban és nem adta meg a doki a táppénzes papírt apának, mert hivatalosan otthon vagyok a gyerekkel
9/11 anonim válasza:
Itt se adna meg az orvos, ha csak egy gyerek lenne, utolsó, vagy arra a gyerekre kerne, akire csedet kap.
10/11 anonim válasza:
És apuka el is költözik a naggyal,amig beteg? Neü értem az összefüggést,hogy ha beteg a nagy,miért kéne apának is otthon lenni.
De ha a dokibaba engedi,legyen persze otthon,a segítség mindig jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!