Kismamák hogy van ez a csednél?
Figyelt kérdés
Március 17re vagyok kiirva a születés napjától szeretném igénybe venni a csedet. Ha mondjuk 17én megszületik a baba akkor nekem szólni kell a háziorvosomnak 16val zárja le a táppénzt? Vagy a kórház is ad egy táppénzes papirt mert ugye pár napot ott leszek. pl 16-20ig akkor az ott hogy van nem értem vagy ez ilyenkor nem kell? csak a háziorvos tart táppénzen siman a szülésig2017. febr. 20. 10:23
1/1 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, h szólni kellett a háziorvosnak, hogy mikor kerültem be szülésre a kórházba. Ott ők lezárták a táppénzt. Általában mivel aznap ill másnap a bekerüléstől megvan a gyermek, így nincs gond. Attól a naptól meg h megszületett, tudod igényelni a CSED-et. Én pl hétfőn este kerültem be magzatvízelfolyással, másnap meglett a baba. Keddi naptól igényeltem a CSED-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!