Magán pszichiáter adhat igazolást Gyes-hez?
No, megnéztem. 2017 januári a frissítés, innen:
Ebből az derül ki, hogy változatlanul kell intzéményi pecsét is, a szakorvosi mellé, így a magánorvos persze ki tudja állítani akkor, ha tud mellé intézményi pecsétet is rakni, ergo olyan helyen rendel magánban, ahol van ilyen. Gondoltam azért, hogy annyira nem lazázzák el, hogy ezt kihagyják, ez azért még mindig ott szerepel a kitöltési útmutató végén: "Az igazolást gyermekklinika, gyermekszakkórház, kórházi gyermekosztály, szakambulancia, szakrendelő vagy szakgondozó intézmény
szakorvosa (a továbbiakban: szakorvos) adja ki."
5/9 A Bizottságnál tavaly voltunk, ott is megadták a kódot és szeptembertől kapjuk a fejlesztéseket is. Ott is most lesz felülvizsgálat, de az ottani igazolás csak a fejlesztésekre vonatkozik és az emelt családira, GYES-re nem... Tegnap beszéltem a Bizottsággal, vagy a Heim Pálba, vagy a Sote-ra kell időpontot kérni... DE a Heim Pálba július elejére kaptunk időpontot, A SOTE-ról lepattintottak, de legkorábban márciusban fognak tudni időpontot biztosítani előreláthatólag ők is csak nyár közepére.... :(
Beszéltem azóta a MÁK-kal, azt mondták, hogy írjak kérelmet az igazolás leadásának hosszabbításra, hivatkozzak a vizsgálat időpontjára... ennél okosabbat ők sem tudtak mondani :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!