Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Álláskeresési járadék GYES...

Álláskeresési járadék GYES után? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az álláskeresési járadékhoz ugye 360 nap munkaviszonynak kell meglennie 3 éven belül. Ebbe nem számít bele a GYES-en eltöltött idő?
2017. jan. 24. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Ha a gyes alatt volt munkahelyed, tehàt ha fiz nélküli szabin voltál, csak pl amikor visszamentél dolgozni, akkor elküldtek, akkor beleszámít. Ha nem volt munkád gyes alatt, akkor nem számít.
2017. jan. 24. 08:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. jan. 24. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem a gyerekem fél éves korában megszűnt a munkaviszonyom, passzív gyedet kaptam 2 éves koráig, majd otthon maradtam vele 4,5 éves koráig gyesen mert tartósan beteg. aztán mikor lejárt a meghosszabbított gyesem, elmentem a munkanélkülibe és egyszerűen visszaugrottak a gyes, gyed elé, közel 5 évre és az akkori fizetésem szerint kaptam 2 hónapig a munkanélküli járadékot, majd kaptam munkát ezért a maradék 1 hónapot is kiküldték :)
2017. jan. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!