Ha a munkaszerződésem június 30-val lejár, utána táppénzre nem leszek jogosult? Többi lenn!
Első körben megnézném a helyedben az ügyfélkapun, hogy egyáltalán be vagy e jelentve...
Fél éves szerződések LOL...
És a fél éves szerződésedet már többször megújította?
Mert ez szabályellenes, ezzel érdemes munkaügyi bíróságra menni, és akkor kell kapj határozott idejű szerződést, és minden problémád megoldódik. (Mert így gyed se járna.)
Ügyfélkapun neten meg tudom nézni? segitenétek hogy kell?
2014 november óta vagyok oda bejelentve és azóta csak fél éves szerződéseket irat folyamatosan!!! Igen nagyon gáz, valamit biztosan tenni fogok, nehogymár az ő hülyesége miatt én és a babám elessünk attól a pénztől amiért már megdolgoztam és jár!!!! Most nagyon mérges vagyok...
Ha van regisztrációd akkor meg tudod nézni igen.
Kormányablaknál, vagy okmányirodában lehet regisztrálni ingyenesen.
Te az adóbevallásaidat sosem adtad még be?
Vagy sosem igényeltél vissza?
Hogy hogy nincs ügyfélkapud? xD
Így van, a szerződés lejártával megszűnik a táppénz jogosultágod is. Álláskeresési járadékkal kaphatsz csedet, gyedet. Viszont a szerződéseket te írtad alá, ennek tudatában vállaltátok a babát. Nem a munkáltatóra kell mérgesnek lenni, hogy erre meg arra nem leszel jogosult.
Nem szép, hogy így foglalkoztat, valszeg pont a kismamákat szeretné ezzel kivédeni, de neked meg más, "normális" állást kellett volna keresned, ha gyereket akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!