Határozott idejű szerződésem van, eddig két hónapot voltam bejelentve. Gyed?
Milyen nehéz fizikai munka van vendéglátásban, amit egy egészséges kismama nem végezhet?
A táppénz is ugyanúgy biztosítási idő, csak az összeg kiszámításánál nem veszik Figyelembe. Időben igen.
4-es vagyok, szakács szakmával, pultos-felszolgálóként dolgoztam mindig...
Terhesen 37. hétig. Rekeszeket nem kellett pakolnom, mert a kollégák megcsinálták, így könnyen töltöttem hűtőt.
Amikor étteremben voltam felszolgáló, és kolléganőm volt terhes, szintén majdnem szüléig maradt. Szóval van egy kis fogalmam a dolgokról.
Kérdező: A kézilány munkakör valóban a legnehezebb. De ha ekkora mennyiségek vannak, akkor biztos nem egyedül vagy. Eloszthatnátok, hogy te a nem emelgetős részét csinálod. Vagy segítsenek, amikor cipelni kell. Emberből vannak a kollégáid is. Ha látják, hogy dolgozni akarsz, csak "kíméletesen", segíteni fognak.
Viszont jobb lenne az 1 éven belül teherbe esned, és szülnöd, mert így nem fognak hosszabbítani.
Bár még akkor is tudsz sakkozni az álláskeresésivel, hogy kapj csedet gyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!