Ha lejár a CSEDem, utána hogy tovább?
Figyelt kérdés
sziasztok! február 9.én lejár a csedem, közben intézem majd a felmondásomat a saját mhelyemen mert a férjem veszi igénybe a gyedet és én magam után fizetem majd a tb! viszont arra lennék kiváncsi h február 10. től melyik lenne reálisabb h elmegyek a munkanélkülire vagy igénylem a főállású anyaságit (4. gyerek) és csak ugy itthon vagyok? köszi a választ előre is2016. dec. 1. 17:50
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Apa dolgozik és mellette ő veszi igénybe a gyedet mert akkor így a plafont kapjuk ha én venném igénybe akkor kb. 70 ezer körül kapnék nem mindegy! a melóba nem szeretnék vissza menni mivel kereskedelemben dolgoztam és nettó 60 ezerért dolgoztam papiron 6 órát gyakorlatilag meg 8-9 órákat! és nem kaptam érte köszönetet! 4 gyerek mellett nem szeretnék vissza menni! ezért én itthon maradok és közben szeretnék majd egy okj és ezért kérdezem melyiket lehet igénybe venni és mely éri meg! de így a válaszokal van választási lehetőségem
2016. dec. 2. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!