Akit nemrég vettek fel terhességi táppénzre kaptak már valamit?
Figyelt kérdés
Október elsejétől vagyok táppénzen, de még egy forintot sem kaptam. Van valaki aki esetleg jártas a témában?2016. nov. 17. 13:28
1/2 anonim válasza:
Ha oep-től kapod (a mhelyed nem kifizetőhely) akkor azt kell mondjam normális, hogy még nem kaptál semmit.
Az első szelvény leadásától kb. 1 hónap mireazt megkapod. Utána a többi már gyorsabb lesz, de a "kezdés" a hosszabb.
2/2 anonim válasza:
Így van ahogy az első mondja, az első utalás kicsit hosszadalmas nekik,aztán már szépen jön rendszeresen. Én mondjuk 2 hetente járok háziorvoshoz papírért így kicsit folyamatosabb,mert volt,hogy 5 nap volt az átfutás,de volt,hogy szépen kivárták a 21 napot a leadástól számítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!