Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Akit nemrég vettek fel terhess...

Akit nemrég vettek fel terhességi táppénzre kaptak már valamit?

Figyelt kérdés
Október elsejétől vagyok táppénzen, de még egy forintot sem kaptam. Van valaki aki esetleg jártas a témában?
2016. nov. 17. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha oep-től kapod (a mhelyed nem kifizetőhely) akkor azt kell mondjam normális, hogy még nem kaptál semmit.

Az első szelvény leadásától kb. 1 hónap mireazt megkapod. Utána a többi már gyorsabb lesz, de a "kezdés" a hosszabb.

2016. nov. 17. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Így van ahogy az első mondja, az első utalás kicsit hosszadalmas nekik,aztán már szépen jön rendszeresen. Én mondjuk 2 hetente járok háziorvoshoz papírért így kicsit folyamatosabb,mert volt,hogy 5 nap volt az átfutás,de volt,hogy szépen kivárták a 21 napot a leadástól számítva.
2016. nov. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!