Ti mennyi idő elteltével kaptátok meg a táppénzt?
Figyelt kérdés
Az első utalásra gondolok, ahol a munkahely nem kifizetőhely.2016. szept. 15. 12:06
11/13 A kérdező kommentje:
Ok én tegnap megkaptam az elsőt...Utolsó én bízom a munkahelyemben.... Apámé a cég :)
2016. szept. 17. 14:17
12/13 A kérdező kommentje:
Na akik hónapokat vártak rá, azoknak mondom, hogy a munkáltatónak kell a sarkára lépni! Az oep a beérkezéstől számítva 22 napon belül utal!:)
2016. szept. 20. 13:28
13/13 anonim válasza:
21nap az ügyintézési határidő nekik.
Első vagyok amúgy. Nálam elsőt el se küldték két hónapig. Utána volt amit nem vettek át. Heti háromszor telefonáltam a cégnek,oepnek is. Nem pesten lakom,a régi cég,ahol voltam pesti székhelyű. Pesti oep mondta hogy yugodtan lehet nekik is küldeni be. Aztán nekem bonyodalom volt abból is hogy azt jelentették le,26nap betegszabit fizettek,közbe semmit. Más összegre voltam bejelentve,mint amit én tudtam és amiről szerződésem volt... Szóval én nagyon megjártam. Most a munkahelyem kifizetőhely,ők fizetéskor utalnak,meg hó közben is. Aztán gondolom rendezik az oeppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!