Ti mennyi idő elteltével kaptátok meg a táppénzt?
Figyelt kérdés
Az első utalásra gondolok, ahol a munkahely nem kifizetőhely.2016. szept. 15. 12:06
1/13 anonim válasza:
Okt 24-től voltam azon,január 20 kaptam elsőnek... a cég dec 20küldte el a papirt...
2/13 anonim válasza:
Én kb. 1 hónapra rá, hogy leadtam a papírt a munkahelyemen.
3/13 anonim válasza:
Februártól voltam táppénzen es júniusban utaltak csak a drágák
4/13 A kérdező kommentje:
És a munkahely időben továbbította? Nekem a leadás után másnap továbbküldték....2,5 évvel ezelőtt hónap elején leadtam, hó végén jött is az utalás nagy meglepetésemre...Na majd most kíváncsi leszek, főleg, hogy egy hétre rá már a CSEDet is megigényeltem :D
2016. szept. 15. 13:04
6/13 A kérdező kommentje:
Könyvelőm szerint, az kizárt (a több hónap), amennyiben minden időben lett elküldve....Megmondom őszintén nekem is meglepő volna, az előző terhességemből kiindulva, de elkezdett motoszkálni bennem a dolog...
2016. szept. 15. 13:18
7/13 anonim válasza:
Ha nem kifizető hely, akkor miért nem adjátok le közvetlenül az OEP-nek?
8/13 A kérdező kommentje:
Azért mert a munkahelynek kell! :)
2016. szept. 15. 14:10
9/13 anonim válasza:
Én június 15-én mentem el táppénzre. 2 hetente küldi a munkáltatóm az OEP-be a papírt. A Június 15-29-ig tartót megkaptam Augusztus 24-én, többet eddig nem. Szóval 2 hónap csúszás van.
10/13 anonim válasza:
Én közvetlenül az oepnek adom le,igy leadtam másfél havit és rá kb 2hétre jött is az utalás.Ilyen téren én már nem bizok a munkahelyekben mert többször volt már gubanc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!