Elmehet egy apuka gyed-re?

Figyelt kérdés
35éves vagyok van 3 lànyom az egyik 2 hét mulva lesz 1éves.a pàrom gyesen van vele de ugy hozta az élet hogy vége a kap solatunknak.és csak ugy tudnàm jelenleg megoldani a gyerekeket hogy gyed mellett kevesebb időben dolgoznék.kaphatok gyedet?
2016. aug. 25. 06:19
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Egy 1 éves gyereket elég ritkán helyeznek el az apanal. ...
2016. aug. 25. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Gyes mellett nem. Miért mondana le a gyesről, miért fizetne helyette egészségügyi járulékot (~7e), miért veszítene önként szolg.időt, ha megromlott a kapcsolatotok?
2016. aug. 25. 07:24
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván úgy gondolta a kérdező, hogy anyuka helyett ő nevelne a gyerekeket. De egy 1 évest nem fognak nála elhelyezni, hacsak anyuka nem bizonyithatoan alkesz vagy bantalmazo. ...
2016. aug. 25. 07:29
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Lehetsz vele gyeden persze, csak annyi intelligencia kell hozzá, hogy akkor most ezt az egy évet kibírjátok válóper és bírósági tárgyalás nélkül, hogy igénybe tudd venni, valamint nem nagyon kéne akkor ezzel sem zsarolni az asszonyt, sem átvágni a fejét.
2016. aug. 25. 07:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Élettàrsak voltunk nem bejegyzwtten. Velünk él anyuka és közösen egyeztünk meg hogy én nevelem a lànyokat. Nem tudom hogy aki csak kötekedni akar az minek jàr ide?volt egy kérdésem és nem bunkó hozzàszólàsokat akartam hanem vàlaszt. Amugy pedig jó kapcsolatba vagyunk attól hogy nem vagyunk együtt.
2016. aug. 25. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyuka bele egyezik, akkor miért ne helyeznék el az apánál?

Amúgy igen, lehetsz gyeden, akár teljes munkaidő mellett is.

2016. aug. 25. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 6 hónapos kortól lehet apa gyeden, mellette akár teljes állásban is dolgozhat.
2016. aug. 25. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!