Mennyi lesz ez alapján a csed egy hónapban?
Dehogyis!!!!
Nekem is most jott a hatarozat,de en mar 2*kaptam csedet,ugyhogy biztosra mondom h a kissebb ertekbol mar nem vonnak
Jaj ne beszélj már hülyeséget, akkor nem tudsz számolni. Vagy pedig kéred az adókedvezményt, ezért kapsz annyit amennyit a határozatban írnak.
A határozatban mindig a bruttó összeg szerepel. Szóval maradjunk annyiban, hogy vonnak belőle.
2es, 4es! a határozatban benne van a bruttó és a netto összeg.
"brutto 4109,78" ez a bruttó, mint írja is, ebből vonnak...
"2876,85 naptári napi összegben állapítom meg" ez meg a netto, ebből semmit nem vonnak, ennyit kap majd kézhez a kérdező naponta.
olvasd el még egyszer a kérdést kötekedés előtt, mert most te írtál butaságot!
Te olvasd el értelmesen!!! Hol látod, hogy a 2876 az a nettó összeg????? Írja valahol az idézet? Nem! Az alacsonyabb összeg nem a magasabb összeg nettója, ezt honnan szeditek?
A 4109,78 Ft volt az irányadó időszakban a bruttó átlagbére. Ebből állapítják meg a csedet, az pedig ugye a 70%-a. Így jön ki a 2876,85 Ft. És az még mindig bruttó. És még mindig vonnak belőle szja-t, kivéve ha kért adókedvezményt. Így van ha tetszik ha nem. Nem értem, hogy hozzá nem értő emberek minek kezdenek kötözködésbe...
"olvasd el még egyszer a kérdést kötekedés előtt, mert most te írtál butaságot!"
Inkább te tanulj meg szöveget értelmezni, na meg számolni, ha neked 4109-nek 2876 a nettója. Cak gratulálni tudok az "okos" válaszodhoz!
4109 Ft-nak, hogy jön ki neked a netto 2876 Ft???
Tudsz számolni. Gratulálok.
"4109 Ft-nak, hogy jön ki neked a netto 2876 Ft??? "
Látott egy nagyobb meg egy kisebb számot, aztán gondolta, hogy bruttó meg nettó, mert az olyan kézen fekvő. Az már nem zavarta, hogy matematikailag sehogy nem jön ki. Mondjuk szerintem azzal sincs tisztában, hogy miből mi a levonás. Csak azt nem értem, hogy az ilyen minek jön okoskodni, pláne, hogy a jó választ szólja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!