Szerintetek az alábbiak alapján volt peteérésem ebben a hónapban?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja tudom, hogy IR-em és PCOS-em is van. A tünetek közül csak a ciszták és az elhízás van meg, és az orvosom szerint egyáltalán nem volt az utóbbi időben peteérésem, annak ellenére, hogy teljesen normálisnak tűnő 28-29 napos ciklusaim voltak mindig is.

Ez az első hónap, amikor hőmérőztem. Az LH-teszteken voltak csíkok, de a pozitívat sosem érték el, a nyákom nem volt tojásfehérjés, nyúlós, és a nyálam sem páfrányos. A görbét viszont bíztatónak látom. Mi a véleményetek?

[link]

2014. nov. 26. 18:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehagytam, hogy kapok gyógyszert: 2x1000 mg metformin, és bromocriptin a kicsit emelkedett prolaktinomra. Mellette a diéta és mozgás megvan.
2014. nov. 26. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is biztatónak találom, bár még korai megmondani a tutit.
2014. nov. 26. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:

A görbe valóban bíztató, valószínűleg megvolt az ovu, de bizra sramajd csak 2-3 nap múlva mondanám.

Mikroszkópot nem használtam, de ovu teszt nálam se volt soha pozitív, pedig uh-val igazoltan van pé-m. Tojásfehérhjés nyákom se volt soha életben, szóval ezek miatt szerintem ne keseregj! :) (nekem PCOS-m és autoimmun pajzsmirigy alulműködésem van)

Ciklus követésed nem volt ?

2014. nov. 27. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, a szuperérzékeny lh-teszteket használod, ugye?
2014. nov. 27. 13:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem, a normál érzékenységűt használom. Hétfőn megyek a dokihoz, megkérdezem majd, hogy van-e értelme beruháznom az érzékenyebbre, vagy jelzésnek ez is megfelelő.

Ovukövetésem még nem volt, nagyon az elején vagyunk még. Igazából nálam nem is volt meg az egy év eredménytelen próbálkozás, mert eleve azzal mentem a nőgyógyászhoz, hogy pár éve nem voltam nődokinál, most babát szeretnénk, ezért nem bánnám, ha leellenőrizné, minden rendben van-e. Látta a cisztákat, és azonnal beindult a folyamat. Azt hiszem, ez nagy szerencse.

A sokféle különböző módszert azért szedegettem össze, mert egyelőre nincs kudarcélményem a sikertelenség miatt (csak három hónapról van szó), inkább érdekes nyomozásnak tartom a dolgot. Szeretnék minél többféle információt összeszedni.

2014. nov. 27. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
PCO-val eleve az érzékenyebbet ajánlják, csak azért kérdeztem.
2014. nov. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!