Terhesség alatt megszünt a munkaviszonyom, tudnátok tanácsot adni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Terhesség alatt kirugtak én pereltem, közben elhalt a magzatom így most nem vagyok még terhes de már próbálkozunk újabb tárgyalás szeptemberben lesz az lenne a kérdésem ha a tárgyaláson már orvosi papírom van újabb terhessegről kirughatnak, illetve még annyit közben a cég törölte a felmondást munkaviszonyom meg van de nem dolgozom mert még ma tudtam meg hogy van munkaviszonyom2016. aug. 9. 11:49
1/5 A kérdező kommentje:
Az elmúlt hónapokban se tappenz se semmit nem kaptam a cég hibájából, most is a könyvelő hívott hogy van munkaviszonyom egyezzunk meg peren kívül, de a kínait akinek dolgoztam azt nem tudom elerni, munkát sem fog tudni adni mert elkoltozott a városból a másik boltja meg nagyon messze van, és őszintén babát tervezünk de nyilván én is gyedre szeretnék menni.
2016. aug. 9. 11:53
2/5 anonim válasza:
Az elmúlt hónapokra valószínüleg a bíróság megítél majd egy összeget,de ha neked most nem felel majd még az új munkahely,mert messze van,akkor minden további nélkül megválhat tőled.Szóval mielőtt babát vállaltok,keress új munkahelyet.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor is megválhat ha kiderul közben a terhességem és még náluk vagyok bejelentve? Mert írtam hogy próbálkozunk ami azt jelenti hogy már lehet sikerült de még korai tesztelni
2016. aug. 9. 13:25
4/5 A kérdező kommentje:
Ja és akkor mindenképpen menjek bíróságra? Mert a cég most azzal keresett fel hogy egyezzunk meg peren kívül. Mert a kártérítésre is adtam be igényt
2016. aug. 9. 13:26
5/5 anonim válasza:
Attól függ mit ajánlanak.Hallgasd meg az ügyvédeddel, mint mondanak. Ne dolgozz kínainak. Egy ismerősöm is kínai boltban dolgozott és még az adókedvezményt sem kapta meg havonta. Inkább keress másik munkahelyet, a csed és gyed idejébe úgyis a szülést megelőző 2 évben nézik, hogy van-e 365 biztosított napod, tehát az eddig ledolgozott időd beleszámít, amíg a 2 évbe belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!