Ha 28 nappal szülés előtt igénylem a CSED-et, akkor az igénylő lapon a TAJ mezőt üresen kell hagyni és úgy kell beküldeni a munkáltatóhoz?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 10:39
1/3 anonim válasza:
Igen, mivel még nincs Taj száma a babának!
2/3 anonim válasza:
Igen, és majd amikor megszületik a baba akkor újra ki kell tölteni ezt a papírt a baba adataival és újra be kell küldeni.
3/3 anonim válasza:
Én 3 éve így csináltam.
Kiírt előtt 22 nappal megigényeltem a CSED-et.
Majd amikor megszültem, az eredeti születési anyakönyvi kivonattal bementem a helyi OEP kirendeltségbe, ahol lefénymásolták, és adtak róla egy papírt, hogy bemutattam. És ha már ott voltam, kértem egy igazolást a TAJ számról, így azzal mindent tudtam igényelni, nem kellett a kártyára várnom.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!