Kérdésem összetett, milyen csed-re, gyed-re számíthatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az alábbiakban szeretnék tanácsot kérni.
2016 januártól visszamentem hat órában dolgozni gyedről (10 éve ugyanott), kislányom 2014 májusában született, szóval még májusig ki tudtam használni a gyed extrát. Közben terhes lettem, szeptember végén fogok szülni. Kérdésem az lenne, hogy így a csedem, gyedem az új, hat órás munkabérem után fog járni, vagy az előző lesz az alap, szóval ugyanazt kapom mint régen?
2016. jún. 8. 06:58
1/2 anonim válasza:
Kedvezményszabály miatt a nagyobb (szerintem),
2/2 anonim válasza:
nem túl összetett a kérdés :D
pont erről szól a kedvezményszabály, hpgy 2 gyerek között is menjenek csak vissza a nők félállásban, ugyanúgy az első gyedüket fogják kapni.
szóval te is ugyanazt fogod kapni a másodikkal mint az elsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!