Másnak is ilyen sokára küldik a táppénzt?
Én a gyermekápolási táppénzt kb 1,5 hónap múlva kaptam meg... Már el is felejtettem, mire utal nekem az OEP, mire leesett, hogy ja, egyszer voltam táppénzen valamikor...
Most is voltam áprilisban 20-23-ig táppénzen a gyerekkel, 04.28-án postára is adtuk a papírt. Mai napig nem utaltak még.
Mivel a cégem nem kifizetőhely,és a könyvelő is egy suttyó,így én lemegyek a dokihoz a tp papírért,lefénymásolom,elküldöm a fénymásolatot a könyvelőnek,az eredetit pedig postázom az oepnek.Ajánlva elsőbbségivel h tuti ne tudjanak hazudni h nem érkezett be :D
Elsőbbségivel már másnapra ott van az Oepbe,és beérkezéstől számítva 21.napon utalnak.De ezt kőkeményen betartják...-.-"
"Oepbe,és beérkezéstől számítva 21.napon utalnak.De ezt kőkeményen betartják...-.-"
1-es vagyok. Pénzügyes a cégnél. Én adtam postára 04.28-án ajánlott levélben a táppénzes papírt, meg amit a könyvelő megcsinált. Még mindig nem kaptam utalást... Úgyhogy annyira azért nem kőkemény az OEP. Az előző is 1,5 hónap volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!