A családi adókedvezmény összegéből is vonják a 33%-ot?
Nem tudom,hogy mikor és kinek a nevére igényeljük majd.
Ha nem éjszakázhatok, előbb mennék el táppénzre.
Ha a 90. nap után megigénylem ( még dolgozni fogok) és utána megyek táppénzre akkor az befolyásolja a táppénz összegét vagy csak ha munkabért kapok vagy mikor a gyed-et?
A férjem fizetéséből vonnak 33%-ot még pár hónapig. Azt figyelembe veszik,hogy mitől lett " több" a fizetése vagy szimplán számolják úgy ahogy eddig és vonják a magasabb fizetésből?
most jól értem, az első kérdésed az, hogy a magzati adókedvezmény megnövelné-e a gyeded összegét? adókedvezmény az szó szerint adókedvezmény. nem nő a fizetésed, a bruttód annyi amennyi, csak a nettod nő, mivel kevesebb adót fizetsz.
igen, szerintem "abból" is vonják a 33%-ot, hiszen a fizetése nem változik, csak az államnak kevesebbet fiezt belőle. de egy összegbe is igényelhetitek az adóbevalláskor és kérhetitek postai úton is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!