Holnap adom be az anyasági támogatásrol szóló kérelmet a csp-ról ill. a gyermekgondozási segély kérelmet kb mennyi idő mire megkapom? Számlára, vagy kézhez érdemes kérni?
Attól függ, milyen módon adod le. Online, ügyfélkapun keresztül gyorsabb.
Én számlára kérném, hogy ne kelljen postást várni, vagy postára rohangálni.
Én számlára kértem (nem szoktunk soha készpénzzel fizetni). Ha te szeretsz készpénzzel fizetni, vagy tartotok otthon, akkor postai úton kérd (levenni a pénzt nem túl olcsó dolog).
Személyesen adtam be a kormányablakban/hivatalban és 2 hét múlva volt meg a csp és az anyasági is. Nekem gyesem nem volt, a csedet ugye a munkáltatómmal intéztem.
Tegnap adtam be online és ráküldtem az ügyfélszolgálatra egy e-mailt ügyszámmal, hogy látják-e a rendszerben. Ma reggel írtak, hogy a határozat elkészült,ma postázzák, a héten meg kell kapnom.
Tényleg gyors az online felület. Ugyanezzel szerintem 2-3 hetet elszöttyögtek volna postán.
Tessék, ezt küldték, csak a megszólítást gyomláltam ki az elejéről:
"A tegnapi nap elkészült a határozat, a mai napon lesz postára adva, tértivevénnyel, a héten meg kell, hogy kapja.
Üdvözlettel:
Tóth Ágnes
családtámogatási ügyintéző
Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: Leírás: cid:image001.jpg@01CCFAB4.D40DC030
Budapest Főváros Kormányhivatala
Családtámogatási Főosztály
Cím: 2700 Cegléd, Kosárhegyi út 3.
Telefon: +36 53 505 375
Fax: +36 53 505 370
E-mail: toth_agnes@kh.allamkincstar.gov.hu"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!