Így melyik fizetésből kapom majd a CSED-et, GYED-et?
Kérdés, hogy a munkáltató neve is más-e most, az új szerződésben. Ha ugyanaz a munkáltató, akkor beleszámít a közmunkás bér is, mivel ebben az esetben nem váltott munkahelyet.
Pl.: Ha közmunkásként xy önkormányzat a munkáltató és most az új munkaszerződésben is xy a munkáltató, akkor az nem minősül új munkahelynek. A fizetést is ugyanonnan kapja, mint közmunkásként.
attól, hogy 15x kiírod, még nem tudunk mást írni.
de miért itt kérdezed ha nem bízol a válaszunkba? hívd fel az oepet, oldalukon megtalálod a telefonszámukat. ők átkapcsolnak egy olyan ügyintézőhöz aki ért hozzá.
én is ezt tettem, bár már ezt is leírtam neked. bediktáltam a tajszámom, elmondtam a helyzetemet ami igencsak speciális, osztott szorzott és megmondta mennyi lesz a csedem majd a gyedem.
mondjuk hátfőig várjál, mert ma már nincsenek.
na meg fb-on is van egy topic, keress rá. de itt ne kérdezd meg többször, mert úgy se kapsz más választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!