Gyed. HOgy lehet hogy nem ugyanannyi mint az előző 31 napos hónapban?
Figyelt kérdés
Nem én kapom az adókedvezményt. Februárban,a január ugye 31 napos ugyanannyit kaptam mint mikor én kaptam a kedvezményt. Akkor az emeléssel vmint adó csökkenéssel magyaráztam. Márciusban,mivel a Február rövid volt kevesebb volt. Most pedig mivel a nmárcius 31 napos volt azt hittem jól kapok,aztán mégse annyi mint februárban volt.2016. ápr. 5. 08:18
2/5 A kérdező kommentje:
106 ezer,multkor mikor 31 napos volt a hónap 115 ezer.szóval nem értem
2016. ápr. 5. 10:51
3/5 anonim válasza:
Nekem se stimmelt...napi 3810 jár nettóban, márciusra 31 napra mégis csak 6050 Fttal kaptam többet mint a 29 napos februárra... akárhogy számolom nem jön ki a matek.
4/5 anonim válasza:
Mennyi van a határozatban, hogy kapnod kellene bruttóban a gyedre? Az a meghatározó! Januárban még lehet te kaptad a kedvezményt. Decemberben mennyit kaptál? Az egész kedvezményt ki tudtad használni?
3-as mennyi a napi bruttó gyeded? Kedvezményt te kéred?
5/5 A kérdező kommentje:
napi 6517.15FT-ot állapították meg.
Párom bérpapirján rajta volt hogy kapja az adókedvezményt már.
2016. ápr. 8. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!