Mindenképp dolgoznom kell végig?
Tudom, ezt már sokan megkérdezték, de könnyebb feltenni megint, mint keresgetni. 2014. szeptemberétől dolgozom. Közfoglalkoztatott vagyok, tehát ha nem jól csinálom a dolgaimat nem kapok csak Gyest, mivel 13 hetes terhes vagyok.
Az a terv, hogy július közepéig dolgozom, utána álláskeresésit igénylek, aztán a tgyás-t szülés előtt 28 nappal.
Namost...ha nem bírom addig és eljövök előbb, álláskeresési után mit fogok kapni? És az jogosulttá tesz arra, hogy tgyást kapjak vagy esetleg Gyedet?
"Ne menjek táppánzre, mert azt a cég fizeti..."
Terhességi táppénzt az OEP fizeti, nem a cég. A betegszabadságot fizeti a cég (max 15 nap/év), de az veszélyeztetett terhesség alatt nem jár.
Viszont ha bírod, inkább dolgozz, mert úgy több pénzt kapsz. Mikor jár le a határozott idejű szerződésed?
11es, ez nem egészen így van. a cég tp hozzájárulási járulékot fizet ami a tp 1/3-a...
kérdező, ne haragudj, de ha azért felmondasz mert nem néznék jó szemmel, hogy te tp-re mész akkor nem vagy épp! kit érdekel a hivatal ha a gyerekedről van szó? márpedig gondolom nem mindegy, hogy mennyit kapsz ha közfoglalkoztatott vagy...
igen, a szerződés lejárta a fontos! egyébként van egy csoport az fb-n: "Milyen ellátásokat kaphatok?" a neve, és munkaügyesek válaszolnak tök korrekten személyre szabott kérdésekre kismamáknak, anyáknak.
egyébként én is irodai munkát végeztem, konkrétan csütörtökön még voltam benn, hétfőn volt a császármetszésem, vagyis a betöltött 37-38. hétig dolgoztam. pedig nem vagyok mártír.
Már mindegy, mert lebeszéltem, hogy április végéig dolgozom.
Nem bírtam volna, mint fentebb is írtam volt már pánikrohamom az itt történtek miatt és mióta tudják, hogy terhes vagyok egy cseppet sem könnyitettek rajtam úgyhogy ennyi :)
Meg nem akarok kicseszni a hivatallal, mert férjem is itt dolgozik, úgyhogy nsm hiszem, hogy jó szemmel néznék, hogyha ezt csinálnám..és ő is meginná a levét szerintem.
Majd lesz valahogy :)
Mindig van. A főnököm sem úgy állt a dologhoz, mint aki annyira szeretné, hogy maradjak, úgyhogy ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!