Hogyan töltenél 6 évet otthon?
Figyelt kérdés
aki mondjuk babával otthon van gyes-en,gyeden stb.és ha lejár rögtön utána tervezi a tesót,tehát kb.6 évet tölt otthon.mit szoktatok csinálni?barátnőimmel ritkán találkozom,játszótérre mindennap viszem a kicsit,és van itthon teendő,de akkor is befásultnak érzem magam.ötletek?otthon lévő anyukák mivel töltitek ált. az időt,és hogyan hasznosithatnám ?2016. márc. 21. 13:29
1/6 anonim válasza:
veteményes, háztartás, néhány barátnő meg egy Okj tanfolyam. és két gyerek. Nekem egy szem kihasználatlan időm sincs.
2/6 anonim válasza:
Levelező egyetem, nyelvtanulás, alkalmi itthoni munka, sport, két gyerek és a háztartás :) Nem uncsi :))
3/6 anonim válasza:
keress hobbit ami befer a gyerek melle
fotozas: a gyereket mindig lehet,
blog, vmi amit naponta csinalsz, fozes, varras, kezzelkesztett gyerekjatekok amiket te talalsz ki
ha nincs a kornyekeden akkor facebook csoport kismamaknak, ruhacserere, kozos bandazasra, kolcsonos gyerekvigyazasra
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg becsavarodással.
Miért nem mész vissza dolgozni közben, vagy hozzátok közelebb a két szülés időpontját?
A kérdés alapján úgy tűnik, hogy szándékos lenne a 6 év munkából kiesés.
5/6 anonim válasza:
Majdnem pont 6 évet voltam otthon. Gyerekprogramokra jártunk (Ringató, Csiribiri torna), rengeteget sétáltunk, naponta játszótereztünk, játszottunk. Ha aludtak (a nagy 4 éves koráig volt otthon) főztem, vasaltam, kenyeret sütöttem, kézműves dolgokat gyártottam megrendelésre, hímeztem és sokat olvastam. Emellett a férjem adminisztratív ügyeit is csináltam. Az utolsó heteket lakásfelújítással töltöttem. Én élveztem :)
6/6 anonim válasza:
Mivel aki pont a gyes lejártakor szül, az direkt optimalizálja úgy, hogy minél tovább ne kelljen dolgozni, nemigen szokott felmerülni ez a kérdés. Ha utána gyorsan szülsz még egyet, már annak a 8 éves koráig lehetsz otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!