Hol kell intézni és mi jár nekem?
Figyelt kérdés
Szlovákiában élek,viszont a munkahelyem,közvetítő cégem magyar,magyar biztosítónál vagyok,tp is onnan kapom forintba,augusztustól mehetnék tp ről anyaságira,nekem gondolom ott kell majd intéznem,csak nentudom hol és mi járna nekek,mert határozatlan idejű szerződésem van,a baba apukájával csak kapcsolatban vagyunk,élettársi papurunk sincs,segítséget kérnék h mikortól mit kell intéznem mi jár és az mennyi forint2016. márc. 7. 15:37
1/1 anonim válasza:
A magyar juttatások egyik feltétele a magyarországi lakcím. Szóval nem elég "csak itt dolgozni", itt is kell lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!