A gyetet minden évben meg kell újra és újra igényelni?
Figyelt kérdés
És miért vonnak le belőle ebből a potom kis pénzből?2016. márc. 7. 13:09
1/9 anonim válasza:
nem.Pont azt és pont annyit vonnak belőle mint a gyesből és pont annyi is mint a gyes csak éppen a gyessel ellentétbe csak otthon dolgozhatsz korlátlanul amúgy meg heti 30 óra
2/9 A kérdező kommentje:
És 5 évig jár!!
Köszi a választ
2016. márc. 7. 14:58
3/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül jár 5 évig. A legkisebb 3-8 éves koráig, illetve a legnagyobb 18 éves koráig. Szóval hiába 6 éves még csak a kicsi, ha a nagyobbik betölti a 18-at, akkor már nem jár. De ha nálatok kicsi a korkülönbség, akkor ezzel a részével nem kell foglalkozni.
4/9 A kérdező kommentje:
Ó hát akkor tovább is járhat hát ez tök jó!
A legnagyobb fiam 8 éves lesz nyáron
2016. márc. 7. 17:54
5/9 anonim válasza:
És mennyi a legkisebb? Hány gyerkőc van?
6/9 anonim válasza:
nem jár tovább!! A legkisebb max 8 éves koráig jár. De a másik válaszolót szerintem félreértetted és azért hitted azt,hogy tovább is járhat. Írok példát. A legkisebb 8 éves koráig jár,de ha teszem azt a legkisebb 4 éves amikor a legnagyobb a 18-at betölti akkor te már nem kapod (persze vannak kivételek ha több mint 3 gyereked van,de ezt nem részletezem). Mivel neked még a nagy is kicsi így te fogod kapni a legkisebb 8 éves koráig.
7/9 anonim válasza:
Így van, nem jár tovább, azért is kérdeztem vissza, hogy hány gyerek van, de szerintem is csak félreértettél valamit. Alapjáraton a legkisebb gyerek 8 éves koráig járhat, az másodlagos szempont, hogy a legnagyobb 18 év alatti legyen. Szóval nem arról van szó, hogy akkor a legnagyobb 18 éves koráig kapható...
8/9 A kérdező kommentje:
Van egy majdnem 8 éves fiam
Egy 3,5 éves lányom
És azt hiszem irtam a legkisebb 17 hós ,
2016. márc. 8. 14:20
9/9 anonim válasza:
Akkor majd ha a legkisebb 3 éves lesz, utána tudod igényelni, és 8 éves koráig kaphatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!