Megoldható az, hogy a gyerkőc 3 éves kora után is gyesen maradhassak?
4 gyermekünk van, és a legkisebb ma-holnap 3 éves,de én még nem szeretnék visszamenni dolgozni.
Na nem azért mert lusta disznó vagyok,hanem mert máshogy bizonyos dolgok nem oldhatók meg,ha én is 8 órában dolgozom.
Van arra lehetőség,hogy 4 éves koráig gyesen maradhassak?
köszi egyes,kettes.
ha most én azt mondom,hogy bocsi,de még nem megyek vissza dolgozni,akkor megmarad a munkahelyem?
Mert hogy biztos munkahelyem van,és nem szeretném elveszíteni,de ez a plusz egy év még nagyon kellene.
Én is úgy tudom, hogy a GYET alatt már nincs védettség. De amúgy meg a gyes alatt tartó védettség is csak addig tart, míg otthon vagy. Ha visszamész dolgozni, másnap elküldhetnek.
Beszélj a munkahelyeddel.
A munkahelyem biztos, mondhatni nyugdíjas állás, és azt hiszem,vagyok olyan viszonyban a főnökkel,hogy nem tesz ki.
Nyilván megbeszélem vele időben,hogy mik a terveim,de a jogi részére voltam kíváncsi,hogy kivitelezhető e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!