Gyedet hóközbe is utal az oep?
Figyelt kérdés
Gyedet hóközbe is utal az oep?2016. febr. 10. 18:26
1/5 anonim válasza:
Ha még csak az első utalás lesz, akkor igen.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem utalta az elsőnél. Megvárta a következő hónap 3.-át.
3/5 A kérdező kommentje:
dec 12től van a férjem gyeden (dec 7.én lettek leadva a papírok). Tegnap felhívta az oepet mert pénz még sehol és kiderül,hogy nem tudják addig elutalni ameddig nincs meg az a határozat,hogy én lemondtam a gyest.Azt mondta a nő küldjük át a határozatot amit kaptam, ez meg is történt,de mint kiderül az nem jó mert a gyerek nevén kívül semmi más adat nincs rajta róla.Hozzájuk meg még nem jutott el a másik (kb egyik ablakból a másik ablakba történet lenne).Később írt e-mailt,hogy intézkedett és pár nap múlva meglesz a határozat a gyed folyósításához. Viszont ebből nem derült ki,hogy esetleg még ebbe a hónapba jön az a 1,5 havi vagy majd márciusba fog jönni a 2,5 havi pénz.
2016. febr. 10. 20:37
4/5 anonim válasza:
Ez speciális eset, itt nem nagyon fogsz választ kapni.
5/5 anonim válasza:
Ha meglesz minden, akkor utalják az addig esedékes összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!