Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » GYED igénylő nyomtatvány,...

GYED igénylő nyomtatvány, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hülye kérdés, de nekem nem teljesen világos. Ugye először kitöltöm a saját részem mint kérelmező, az ok, utána a gyermekem adatait, ok. Majd olyan kérdések jönnek, hogy a gyermek után részesül e valaki ellátásban, mint pl CSED, GYED, GYES, ha igen, akkor ki az, mettől-meddig és ki folyósítja azt. Én jelenleg CSED-em végén járok, ezért töltöm ugye a GYED igénylőt, most akkor jelöljem be, hogy jelenleg CSED-et kapok és újra adjam meg az összes rám vonatkozó adatot, amit fentebb megírtam? Vagy ez arra vonatkozik, ha rajtam kívül más is igénybe vett a gyerek után valamit eddig és hagyjam üresen, vagy hogy? Az utolsó előtti pont, az-az 7-es pont pedig:"Jelenleg rendelkezik-e egyidejűleg fennálló több jogviszonnyal? Amennyiben igen:" és itt két foglalkoztatónak van hely kihagyva. Nekem csak a jelenlegi munkahelyem van, ahova küldöm is a az igénylőt. Akkor ezt üresen kell hagynom, vagy az egyik helyre írjam be a munkáltatóm adatit?

Bocsi, ha bugyuta kérdés, csak szeretném magam megkímélni attól, hogy duplán töltsem és küldjem. Köszi!

2016. jan. 7. 12:10
 1/1 Tsorba Kelemen válasza:
Bemész a legközelebbi kormányhivatal családtámogatási osztályára, és az ügyintéző mindent el fog magyarázni.
2016. jan. 10. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!