Gyes mellet lehet dolgozni korlátlanul vagy csak heti 30 órában?
Mert jövő októberben jár le a gyedem 2016-ban!
De már most remegek mi lesz így is nehéz!!
De mivel egészségügyis vagyok csak 12 órávan engednének vissza ami valjuk be kicsit nehéz lenne mivel segítségünk semmi ,csak apa ő meg reggel 6 tól fél 4 ig melózik!! Ötletek??!!
a gyerek 1 éves kora után korlátlanul lehet dolgozni.
de ahogy írod, itt nem az a gond, hogy mennyit lehet, hanem hogy mennyit kéne. nekem anyósom volt ápolónő egy idősek otthonában és ott a gyeses anyukákat 8 órában vették vissza, esetleg nézz körbe, hátha van ilyen lehetőséged.
vagy ugye a tanulás. pl. egy gondozónői tanfolyam 1 éves, lehet estin is elvégezni, én csak szombaton délelőtt mentem sulizni :) magánba egész jól lehet keresni és ugye akkor van bölcsi mikor egyébként is van ovi-suli ;) vagy az állami, nem túl jó fizuért 6 órás állás. egyik héten 6-tól, másik héten 4-ig dolgozol, az se vészes, de persze ez havi 80.000.-ért (én dupláját keresem magán bölcsiben).
de persze ez csak tipp, nekem bejött, ezért merem ajánlani :)
De szupi ötletek köszönőm szépen, amúgy szoc gond ès ápolóim van 2 éves suli volt
De gondolkodom hogy ha felvennének 6 órában ilyen idősgondozó szolgálathoz félállásbaA!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!