Felvettek dolgozni szept közepétől, akkor voltam 12 hetes terhes. Azóta agyalok, hogy elmondjam- e vagy csak dec közepén a próbaidő után?
Nem ìgy terveztem,de màr mindegy. A munka tetszik, elégedettek is velem.
Szeretnék is ide visszajönni gyed alatt,de ìgy? Mit fognak szólni?
Igéretek mindenhol vannak, térjünk vissza a kérdésre, mielőtt visszamennél ;)
Ja. Igen. "Nem tudtam, hogy terhes vagyok." perszepersze. Azért ne éld bele magad, mert ez csak igéret ;)
Nem mintha érdekelne a károgàsotok. Plàne,hogy minden rendben van!
Bàr jobb dolgotok ne legyen sose mint ilyen kommenteket ìrni!
"hozzààllàsomhoz,hogy a munkàmmal bizonyìtottam az alkalmassàgomat és nem bújtam ki sem a túlóràk sem a feladatok alól,"
A terhesség nem zárjanki, hogy jól dolgozz, sem, hogy rendesen elvégezd a feladatodat. Ha szerintük a hazudozásod becsülendő hozzáállás, akkor sok jóra ne szàmíts ettól a cégtől. Dehát a zsák a foltját effektus a munka világában is létezik, úgy látszik. Legyetek boldogok.
Ne mondd el! Nyilván ha felvesznek állandóra, egy ilyen után talán nem a legszívesebben várnak vissza későbbiekben, de arra ráérsz később gondolni, és majd tudatosan úgy visszatérni a munka világába, hogy addigra keresel mást, ha onnan kitennének. Inkább legyen addig is munkahelyed, mint a terhesség végét munkanélküliként töltsd.
Nem fognak feljelenteni, ilyen rémisztgetéseknek ne dőlj be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!