Szabadságot hogy kell kiszámítani ha visszaszeretnék menni dolgozni szülés után?
Most miért szenvedsz vele???
A munkáltatód azért fizet drága pénzért hozzá-értő, szakképzett valakit, hogy az ehhez kapcsolódó szövevényes jogszabályok között eligazodva, ő számolja ki neked!!!
Te csak kérdezzél rá a munkáltatódnál, majd a bérszámfejtő kiszámolja, az a dolga!!!
Ide figyelj kérdező!!
Szerintem igenis használható választ adtam, amikor azt írtam, hogy bízd szakemberre!
Ha azt mondod, hogy a képzett szakember (bérszámfejtő) rosszul számol, akkor miből gondolod, hogy majd itt, egy közösségi oldalon bárki, akinek nem szakmája, aki nem tanulta, majd jól fogja kiszámolni neked!!!!
Kicsit kusza a leírásod, mert ha gyeded 2016 július végéig tartana, akkor már meg kellett volna szülnöd. Na de mindegy.
Tételezzük fel szept. 1-től lennél cseden, akkor szept 1-ig jár ugye a szabi a munkád után (ha tp-n voltál szülésig akkor is), majd a csedre jár ugye 46/365*168 napi szabi, ami már 2016ra átnyúlik, és amikor letelik a csed, akkor még jár 180 napra szabi + ha igényelted akkor a gyerek utáni szabi.
Ha pontos adatokat írnál, könnyebb lenne válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!