Hogy mukodik a Gyed extra?
Jesszus első, nem írj ilyen butaságot!
dehogy lehet ellátás ellátás alapja, már hogy számolnák bele a gyedet?
kérdező, az alap béred lesz az alap már a másodiknál ha nem mész vissza két gyerek között, így lehet kevesebb. vagy ha nem voltak pótlékaid, jutalékaid akkor annyi lesz mint most
nem kell, ha nincs szükséged arra a kis pénzre ;)
ha a nagy elmúlt 1 éves, akkor papíron visszamész dolgozni (mondjuk kiveszel pár nap szabit, de akár 1 nap is elég), szépen kiíratod magad és a gyed mellett kapd a tp-t is.
szerintem ha már van ez a gyed extra, használd ki ;)
hülye vagy te mindegy
na majd kiderül kedves kérdező kinek lesz igaza
és de beleszámít ha nem néznék a gyedet mint biztosított jogviszonyt akkor bizony nem kapnál gyedet hisz fizetés nélküli szabin vagy.....
írjatok nyugodtan sőt pontozzatok le ha erre élveztek el.....szánalom
erre nehéz mit írni :D egy szóval nem írtam, hogy hülye vagy, butaságot írtál, ezt írtam és így van sajnos.
attól, hogy fizetés nélküli szabadságon van, jogviszonyban van. így jár neki a csed és a gyed. de ellátás nem lehet ellátás alapja, ezért a bért veszik alapul (hisz van bére papíron, csak mivel szabadságon van, ezért nem kapja ugye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!