Mennyi ideig tarthat maximum a Gyes elbírálása? 4 hónapja adtam be az igénylést
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 14:48
1/9 anonim válasza:
Maximum GYES? Nem GYED-et akartál írni?
GYES az fix és mindenkinek jár!
2/9 anonim válasza:
Én beadtam márciusba és még mindig semmi :)
3/9 A kérdező kommentje:
a maximumot úgy értettem, hogy maximum hány hónapig ülhetnek rajta. Biztosan Gyes-t akartam írni:) tudom, hogy mindenkinek jár, de azóta nem kaptam sem határozatot, sem pénzt
2015. okt. 2. 14:51
4/9 A kérdező kommentje:
március óta??? ez nagyon durva. nincs rá valami jogszabály?
2015. okt. 2. 14:52
5/9 anonim válasza:
30 nap az elbiralasi idő, úgyhogy aktuális lenne utána érdeklődni, lehet hogy nem érkezett be
6/9 anonim válasza:
Így van, 30 nap az elbírálás, már rég kapnod kéne. érdeklődj utána, hogy mi a gond.
7/9 anonim válasza:
Ja, nekem is hónapokig ültek rajta (én online adtam be), rájuk telefonáltam háromszor (!!!), mire végre méltóztattak küldeni.
8/9 anonim válasza:
Bizony, 30 nap. Már rég be kellett volna telefonálni. Lehet pótolni kell valamit és nem szóltak, sok minden lehet. Mondjuk én ezért szeretem személyesen intézni az ilyeneket, nem postán meg ügyfélkapun.
9/9 A kérdező kommentje:
biztos beérkezett, mert egyszer küldtek hiánypótlásra felszólítást (teljesen kamu indok volt). telefonálni próbáltam. a központi számukon nagy nehezen felvette egy hölgy, aki közölte, hogy ügyintézőt nem tud kapcsolni, majd ő tájékoztat. persze csak általános dolgokban tud tájékoztatni, ebben az esetben nem.
de köszönöm a válaszokat. így már nem izgulok, mivel nem egyedi az esetem
2015. okt. 6. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!