Július 16. -án szültem és Szeptember 30. -án igényeltem családi pótlékot és gyes-t, ma kaptam 43000ft. -ot. Ezt nem értem, akkor ma mit kaptam? Maximum úgy jön ki ha a csp. -t küldték 12200x3=36600+6100=42700 de akkor a gyest miért nem kaptam meg ma?
Normális válaszokat vártam, egy normális kérdésre. Természetesen minden gyökérnek megy a lepontozás :)
Felháborító mennyi elnyomott ember éli itt ki a beteges beszólogatási mániáját, biztosan remek életetek lehet :D
3 gyereked van?
Mert akkor a családi 16 ezer/gyerek, nem 12.200 Ft.
Tehát, hányadik babát szülted, mert ha a 3-dikakt, akkor gondolom az első kettőre rendesen megkaptad eddig a családit.
Ha pontosan leírod, mennyi gyereked van, mikor mit kaptál, akkor tudok érdemben segíteni neked.
Amúgy nekem is 1-2 nap különbséggel utalták anno a családit és a gyest.
Nagyon szépen köszönöm a normális választ. :)
Két gyerkőcöm van, és eddig normálisan kaptam az első kicsimre a pénzt, és igeeen tényleg 13.300 forint jár ha már két gyerek van a családban, de így se érthető számomra a kapott összeg, mindenesetre majd rákérdezek bent :)
Nem tudom hol olvastad h a gyerekedet a számra vettem???
Te IQ-ról volt szó! De már úgy látom a szövegértés se megy!
Köszönöm ezt a felemelő beszélgetést veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!